Ibland går det vilt till i köket. Jag skulle göra pannkakssmet, men hade ingen mjölk hemma, så istället jag mixade ihop 1 del havregryn och 5 delar vatten till något slags havremjölk, vilket fungerade bra förutom att vispen gick sönder. Slutsatsen vi kan dra är att havremjölk är något aggressivare än komjölk. Till efterrätt blev det en pannkaka fylld med glass och chokladsås (inte tårtsås).
Sista biten lakritschokladtårta med hallon åts upp här i veckan och sista biten lakritschokladtårta utan hallon likaså. Tårtan smälte lite i mikron, så det blev nästan tårtsås av det, men gott var det (med ett halvt kilo choklad i blir det ju lätt så (både att den smälter och att den blir god)).
Ingen alls, tydligen; jag undrar vad det var istället: bacon och choklad kanske!? I och med att det passar till allt, så känns det ganska rimligt att ha i en grönsakssoppa utan grönsaker.