*smackar med tungan mot gommen*
Hmmm... Jag vet inte riktigt... Konsistensen liknar tiramisu och är helt underbar(!)... smaken är inte alls som jag befarade... den är ganska god... tror jag... faktiskt... men jag tror mig även känna en svag biton av bränt socker... som dock kan förväxlas med mörkrostat kaffe(?)... glasyren räddar det hela ganska mycket, men räcker det ända fram?
Smörkrämens en gång överväldigande starka smak har absolut mildrats och kommer inte omöjligen mildras ännu mer fram till dess att det är dags att servera tårtan. Näe, fan om den inte är väldigt god, trots allt!? Den hade kanske kunnat vara ännu godare och nästa gång ska jag vara försiktigare vid sockerkokningen.
Efteråt dröjer det sig (ganska länge) kvar en (vuxen) smak av kaffe snarare än bränt socker, en faktiskt ganska angenäm smak.
Barn skulle kanske inte gilla den på grund av de lite kärva, "vuxna" smakerna, men alla gäster är vuxna, så det är lugnt.
Jag kommer ha en plan B i beredskap, men jag tror inte att den kommer behövas.