Ny tråd Svara på tråd  [ 966 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 97  Nästa
Drömfångartråden 
Författare Meddelande
Moderator
Inlägg Re: Drömfångartråden
Inatt drömde jag att jorden partiellt skulle gå under, eller att det skulle bli istid, eller att det inte längre skulle finnas el, eller hur det nu var. Av någon anledning åt det hållet skulle alla ge sig ut på folkvandring. Jag packade med stor vånda vad jag skulle ha med mig. Det var väldigt svårt att välja. Vad skulle jag orka bära? Vad skulle jag behöva? Fanns det utrymme att ta med sig något av sentimentala skäl? Föräldragruppen på sonens första förskola (föräldrakooperativ) envisades med att kräva in en räkning innan, vad nu det skulle vara bra för när pengar inte längre hade något som helst värde. Det retade mig till vanvett. Det fanns liksom viktigare saker att fokusera på. Jag grämde mig för alla foton som jag bara hade i digital form, och så insåg jag med en kalldusch att jag inte skulle kunna komma åt mitt forskningsmaterial.


19 mars 2014, 10:10
Medlem
Inlägg Re: Drömfångartråden
Jag drömde att jag låg i sängen och höll om en tjej: Hon var varm och mjuk, men hennes överarm var tydligen en kraftigt erogen zon, vilket hon varnade mig för, så jag tog för säkerhets skull bort handen därifrån för att inte riskera något. När hon skulle gå såg jag att hon var coolt klädd (och samtidigt lite sexig): "Snygg outfit: Du ser ut som en cool tidningsmurvel!" "Tack, det är meningen."

Jag hade även besök av en grupp indier, som tydligen skulle vänta hos mig för att senare lämna över en pistol till tredje part. Jag plockade isär pistolen, utom synhåll, och tog bort vitala delar innan jag satte ihop den igen, men var lite orolig för att de skulle misstänka mig.

Jag tog en promenad genom staden och hamnade på ett ställe där det kördes med fyrhjulingar upp och ner för en garageuppfart. Fyrhjulingarna framfördes senare i form av radiobilar i en mycket smal korridor, i vilken det också pågick en innebandymatch som spelades med tjocka, J-formade, stora plyschkorvar i svart och med dekorativa ränder runtom i olika nyanser av neon. Korridoren var så smal att innebandyspelarna bara kunde åka fram och tillbaka på en lång rad. Jag hade köpt en likadan plyschkorv och var på väg ut, men kände mig väldigt mycket i vägen. Till slut kom jag fram till ett vändkors. Jag tvekade lite på om det skulle gå att ta sig ut den vägen, men det gick bra (innebandyspelarna hade alla förresten också passerat genom vändkorset, varje gång de kom dit, och hälsat på publiken).


19 mars 2014, 18:52
Medlem
Inlägg Re: Drömfångartråden
Jag drömde att jag var i Danmark och köpte en påse äpplen som kostade "fire og halvfjerds" ["fire" uttalades som "fyr"].


28 mars 2014, 13:46
Moderator
Inlägg Re: Drömfångartråden
Jag drömde om en persons ansiktslinjer, hur de bäst skulle kunna formas med blyerts. Jag låg och tittade på de linjerna innan jag somnade så det kanske inte är så konstigt, även om jag först tyckte att det var märkligt med så mycket fokus på små små skillnader i böjen på de där linjerna som går från näsan till mungiporna. Men det händer att jag fascineras av de där detaljerna som är karaktäristiska för en viss person, de som ger hens typiska miner - de som får en att le brett och ömt inombords av igenkänning - dess särskilda form.


31 mars 2014, 22:57
Medlem
Inlägg Re: Drömfångartråden
Det senaste året har jag börjat att då och då drömma att jag vaknar och har glömt vem jag är och varför jag är här. Det är alltid lika obehagligt, men efter någon minut kommer minnet tillbaka igen och jag pustar ut.


1 april 2014, 02:12
Medlem
Inlägg Re: Drömfångartråden
Blyertsdrömmen lät riktigt poetisk, Inco.

Usch på Schueberirds uppvaknaden.

Jag drömde det där vanliga igen med avgående fartyg och bråttom, bråttom. Tydligen hann jag med den här gången för precis när det egentligen var för sent att hinna och båten redan avgått så kom jag på att sommartiden precis börjat, så jag fick en extra kvart på mig.

I min drömvärld ställer man alltså bak klockorna en kvart vid sommartid.


1 april 2014, 02:30
Medlem
Inlägg Re: Drömfångartråden
Jag drömde just om jordnötter. :01:


1 april 2014, 18:21
Medlem
Inlägg Re: Drömfångartråden
Själv drömde jag att morsan skrek åt mig eftersom jag låg i min säng i finland.


1 april 2014, 18:29
Moderator
Inlägg Re: Drömfångartråden
Jag hade en dröm med extra allt som inte blev av: en orgie som jag fegade ur från, en katastrof som var falsklarm och supersmarriga desserter i pytteportioner.


5 april 2014, 07:34
Moderator
Inlägg Re: Drömfångartråden
Av någon underlig jädra anledning drömde jag att nallen och jag jämförde keramik. Jag blev glad över att nallen tyckte att någon skål el dyl som jag tydligen drejat var riktigt klassig, särskilt som han uppenbarligen hade sinne för kvalitet för han hade riktigt assnygga keramikskålar som någon anan aspig snubbe hade drejat.
:01:


6 april 2014, 19:29
Ny tråd Svara på tråd  [ 966 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 97  Nästa


Som gäst saknar du privilegier.

cron