Ny tråd Svara på tråd  [ 966 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 97  Nästa
Drömfångartråden 
Författare Meddelande
Medlem
Inlägg Re: Drömfångartråden
Jag drömde att jag bodde på sjunde våningen och av någon anledning ansågs man vara mer värd [enligt okänd måttstock] ju högre upp man bodde. Jag passerade genom entrén och hörde två röster som på bruten svenska [Kongo?] anmärkte på att jag, av alla personer, bodde på sjunde våningen. Jag blev orolig att de skulle följa efter mig, men tänkte samtidigt att "jag tar ju trapporna, så jag är inte som de andra som bor på samma våning". Ingen kom efter mig och jag påbörjade trappklättringen upp mot min lägenhet. På fjärde våningen tog trapporna slut, men två korridorer ledde ut från trapphuset, varav den vänstra hade ett anslag, från vaktmästeriet, som med stora, röda bokstäver förkunnade att om jag valde den vägen, så skulle det gå mig illa. Jag blev nyfiken, men valde att först pröva den högra och komma tillbaka senare. Den högra korridoren var nästan helt och hållet kritvit och det hängde diverse okända verktyg på väggarna. I andra änden ledde en dörr ut till en vind tätt möblerad med lagerhyllor fyllda med gräddvita lådor i perfekt ens. Någonstans ifrån hördes då och då obehagligt gälla skrin. Stora katter sprang omkring mellan hyllorna på bakbenen [som vore de människor?], men det var nog inte de som lät. Medan jag letade efter trappan upp till nästa våning hittade jag en dörr bakom vilken en söt tjej log mot mig i något som såg ut som ett vardagsrum med soffa och öppen spis, men vi hade båda svårt med ögonkontakt. Hon hade svagt rödblont hår och en stor lugg som stack ut i vågformad decimeter.


23 oktober 2013, 12:56
Medlem
Inlägg Re: Drömfångartråden
Efter ett besök till det stora tänkarrummet insåg jag att rösterna lät som yrkesmördaren i Elephant White.


23 oktober 2013, 13:08
Medlem
Inlägg Re: Drömfångartråden
Cool dröm, åt mardrömshållet dock.

Jag drömde väldans livligt inatt, det mesta utspelade sig på ett stort hav med enorma vattenmassor, rullande skyhöga vågor osv. Ombord på ett skepp av något slag.


23 oktober 2013, 13:36
Moderator
Inlägg Re: Drömfångartråden
För några nätter sedan drömde jag att jag käkade legogubbar, svalde dem del för del.

Igår natt drömde jag att jag hittade en massa batterier och annat miljöfarligt avfall i skogen och blev indignerad samt samlade på mig alltsammans för att lämna in på miljöstationen.

Inatt minns jag bestämt att jag drömde någonting höggradigt intressant som jag skulle skriva om här, men vad det var har jag alldeles glömt bort.

Något som involverade flygning? Utan flygplan alltså.


30 oktober 2013, 13:43
Moderator
Inlägg Re: Drömfångartråden
Nä, flygningen var nog en annan natt. Inatt var jag ett barn som satt inspärrat på någon form av institution. En annan liten flicka besökte mig i min cell (?) och puttade ner mig i en stor grop som jag inte kunde ta mig upp ur på egen hand. Jag undrade om någon överhuvudtaget skulle märka det eller om jag skulle få svälta ihjäl där. Senare i drömmen hade jag tydligen kommit upp på något vis i alla fall och pratade med någon i personalen om det som hänt.

Sedan hade jag ångest över att ha rest ifrån en katt, en vit kattunge, och försökte få någon att åka hem till mig och ta hand om den. Jag ropade på den från ett fönster ifall den hade rymt och tagit sig hela vägen till mig.


30 oktober 2013, 20:09
Moderator
Inlägg Re: Drömfångartråden
Incognita skrev:
Igår natt drömde jag att jag hittade en massa batterier och annat miljöfarligt avfall i skogen och blev indignerad samt samlade på mig alltsammans för att lämna in på miljöstationen.

Och igår och idag har jag hittat en massa batterier och elektronikavfall och en halv rostig motorcykel utomhus i min boendemiljö. Jag tog hand om rubbet förutom motorcykeln. Vad är det med folk?! :x :evil:

Inatt drömde jag att jag skulle klä ut mig till smurf. Det visade sig att en gammal expojkvän från studietiden också skulle vara smurf. Det såtg ganska övertygande ut, men han tyckte att jag hade klätt ut mig mycket bättre. Jag var lite småmallig, hade lagt ner mycket jobb på att få till det. Hela "kvinnokollektivet" (min mamma, moster och mormor, numera avliden) skulle delta. Just när det var dags för evenemanget insåg jag att jag hade glömt bort att smurfer är blåa. Jag hade målat mig brun istället. Det var bara att försöka fixa till fadäsen med allt vad som stod till buds - ögonskugga, asfaltskritor, plakatfärg... Hur jag än målade blev det bara fel färger. och det av make-upen som var rätt tenderade att blekna av sig självt hela tiden. Jag skulle visst vara Smurfan, så jag skulle ha stor rosa mun och långa mörka ögonfransar, men sminket ville inte sitta kvar. Jag kom på att jag måste ha en så'n där vit luva, men det enda jag hittade hade fel form och ville bara trilla av hela tiden. sedan kom jag på att jag hade glömt att ta på mig trynet - för nu var det visst Miss Piggy jag skulle vara, eller så hade jag blandat ihop dem två hela tiden.
:01:

Sedan var det visst en indisk gudom jag skulle vara, för jag ritade dit en prick i pannan, eller om det var ett tredje öga (snarare det än ett kastmärke), och hade en massa pärlor lite överallt. Någonstans mitt i allt det där hade jag långa mörkröda tunna rastaflätor (?) också. Det var som att jag förvandlades medan jag tittade mig i spegeln. Jag fick inte riktigt ihop i skallen hur jag skulle klara att vara smurf och indisk gudinna samtidigt. Och hur som helst lyckades jag ju inte vara blå. Plötsligt hade jag alla färger utom blått både i min klädsel och i min hy, och det skimrade. Jag såg inte alls ut som en smurf men det slog mig att det hade passat bra i prideparaden och jag funderade på att gå så trots att omgivningen (vem?) uttryckte viss skepsis till att jag skulle se så uppseväckande ut.


1 november 2013, 15:42
Medlem
Inlägg Re: Drömfångartråden
Jag drömde något så otroligt vanligt som att det var kväll och jag funderade på att duscha och sedan ta en promenad i den friska kvällskylan. Det hände absolut ingenting som kan betecknas som absurt eller dylikt.


2 november 2013, 13:43
Moderator
Inlägg Re: Drömfångartråden
Jag drömde att min pappa (som i verkligheten har varit död i 14 år) var hemlig agent och skulle iväg på ett superhemligt specialuppdrag. Så brakade plötsligt tredje världskriget ut, eller något liknande. En atombomb detonerade. Vi var alla dödsdömda av strålningen. Jag trodde att jag skulle dö när som helst och hade världens dödsångest, men av någon anledning infann sig inte döden. Alla gick och väntade. Somliga menade att det var lika bra att passa på att ha en jädra massa sex medan vi fortfarande var vid liv, men jag hade inte alls någon lust. Tanken på den stundande döden gjorde mig inte det minsta sugen. Jag hade frossa och kände mig överlag väldigt risig. Exmaken, som jag av någon anledning bodde hos, erbjöd sig hur som helst att hålla sig undan ifall jag skulle vilja ha manligt besök.


6 november 2013, 00:36
Medlem
Inlägg Re: Drömfångartråden
Lyckades dromma ihop att jag var den enda pa den har planeten. Mitt undermedvetna borjar verkligen bli skyldigt mig forklaringar nu.


6 november 2013, 00:56
Medlem
Inlägg Re: Drömfångartråden
Jag drömde att jag var ute och promenerade och, bland annat, krockade med en häst.


6 november 2013, 02:10
Ny tråd Svara på tråd  [ 966 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 97  Nästa


Som gäst saknar du privilegier.

cron