Ny tråd Svara på tråd  [ 5079 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 508  Nästa
Dagsform 
Författare Meddelande
Moderator
Inlägg Re: Dagsform
Det där gör mig bara än mer övertygad om nödvändigheten i att anskaffa ett stormkök. :!:

Men man kan komma ganska långt med vattenkokare också.


14 augusti 2012, 22:10
Moderator
Inlägg Re: Dagsform
dygdig barbar skrev:
Nja, lite för mycke med en öde ö att besätta med allsköns bohag för nördiga behov och kreativa intressen, från sjövägen alltså eller om det är luftballong att försöka bumpa med, kanske zeppelinare är träffsäkrare eller svävare ell.. katapult.

Nej för egen del räcker det med om du Kaninmamma köper en låt säga det kan räcka med en udda udde i tre väderstreck det fjärde väderstrecket går ju att rigga med en landgång över den grävda vallgraven, en grindvakt som delar ut dispenser för varutransporter och ambulance (totalförbud mot snöskotrar och fyrhjulingar möjligen en bandvagn för att kunna unsätta de mest socialfobiska om klimathot etc ställer till det) jo västersol vigt åt Zombie då ... själv lagar jag efter tillgång och utrymme men kan tänka mig en jordkula på högsta punkten (får väl fixa med att sköta åskledaren i ett telegraftorn då så alla kan känna sig trygga där i de spridda omgivningarna)visst det är de som vill ha sällskap ocksådära går det ju att ordna med en medborglig kyrka allternativt församlingshem att sjunga allsång i och kanske ett kurativt umgänge med plats för dagens föreläsning efter en radiolyssning på "ekot", jag är på om det blir en udde då jag annars snabbt tröttas av för små landskap och inte tycker det är så stimulerande med återvändsgränder när jag för min mentala vurbulens velocipedar i alla väderlekar årstider och helst mot ett okänt mål ... vet ju inte men förstår att Schueberird m.fl är cyklande miljövänner och att det därför det kommer behövas någon traktor som plogar mellan bosättningarna så ingen i onödan lämnas åt sitt öde i de väl tilltagna eremitagen med lockande och navelluddande byggeromantiska perpetuum mobiler ...

db

Hm, det där börjar ju låta riktigt genomtänkt... Jag vill ha höns och får och ett litet trädgårdsland. Getter kanske? Och göra egen getost! Men vad sägs om en udde förlagd på Yttre Hebriderna, med förbindelser till resten av dem? Det finns rejält med cykelutrymme där - tro mig! Och långa stränder, berg att klättra i, och en intressant flora och fauna. Och vattnet är rent och luften går att andas. Jag kan ha en liten skrivarlya och en ateljé där jag tecknar av turisterna för en rejäl penning (där ute i glesbygden kommer jag nämligen ha gott om tid för träning så att jag kan bli bättre på sådant).


14 augusti 2012, 22:37
Medlem
Inlägg Re: Dagsform
Zombie skrev:
Har ingen spis längre. Det djävla nästan nya elektroniska åbäket som jag betalar extra hyra för bara tvärdog när jag skulle laga middag för att orka med viktiga saker. Ingen propp har gått, ingen inställning är fel (enligt instruktionerna på nätet; de på papper som jag har fått av hyresvärden gäller naturligtvis en annan modell. :05: ) Futtigt problem jämfört med en del andra, och andras, men just därför behöver jag för i helvete inte det här också. Och att som halvt ihjälplågad aspergare med specialkrav ( = krav som man inte kan räkna med respekt för) ta kontakt med en hyresvärd kräver också det extra energi som jag egentligen inte har. :05: :05: :05: :05: :05: :05:

Vet ju ingenting om toppmoderna spisar och famlar och svamlar nu vilt om en TERMOSÄKRING :?: :?: :?: som kanske löst ut :01: :01: :01: på egen hand!

Vet ju inte vad jag skriver men på din beskrivning så är det iaf för mig en tänkbar orsak och som kan vara enkel att åtgärda då.

db


14 augusti 2012, 22:50
Medlem
Inlägg Re: Dagsform
Vad heter spismodellen?


14 augusti 2012, 22:57
Moderator
Inlägg Re: Dagsform
"Termosäkring" finns det inget som heter enligt instruktionen. Har provat barnsäkring, stickpropp och säkerhetslås. Ugnen tycks funka, hällen är så död att man inte ens kan få lamporna på instruktionspanelen att lysa (och det ska de göra även vid de flesta av de fel som instruktionen tar upp).

Modell Electrolux EKD60054. Vet inte hur länkarna funkar hos någon annan, tydligen har jag något fel på eller i datorn också om det inte ligger hos Electrolux.
http://www.electrolux.se/Support/Manualer/?modeld=ekd60054
http://www.electrolux-ui.com/2011/892/944485SV.pdf


14 augusti 2012, 23:34
Medlem
Inlägg Re: Dagsform
@ Zombie

http://www.electrolux.se/Support/Troubleshooter/?Command=Option&CatId=2753&SymptomId=50794&GroupId=123567&SolutionGroupID=-1

*Håller tummarna* för att det skulle kunna vara något sånt hära dåra :?:


14 augusti 2012, 23:58
Medlem
Inlägg Re: Dagsform
Dum fråga: Använder du kastruller/stekpannor som är avsedda för induktion?


15 augusti 2012, 00:00
Medlem
Inlägg Re: Dagsform
Du kan nog glömma min fråga.

Hoppas det du hittade fungerar.


15 augusti 2012, 00:02
Moderator
Inlägg Re: Dagsform
Tack för besväret och det där var tydligen en länk jag inte såg. :oops:

Men det halp inte. Hällen är död. Får gå till hyresvärden i övermorgon. (I morgon är jag förhoppningsvis bortrest.)


15 augusti 2012, 00:19
Moderator
Inlägg Re: Dagsform
Alltså, jag kanske är ute och cyklar eller så har ni redan avhandlat det i någon av länkarna, men brukar det inte ibland finns något annat än vanliga proppar som kan slå ifrån? Något som hyresvärden kan slå på igen genom någon strömbrytare i källaren eller så?


15 augusti 2012, 00:22
Ny tråd Svara på tråd  [ 5079 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 508  Nästa


Som gäst saknar du privilegier.

cron