Det blir laxgryta med vitt vin, smörslungade primörer (ehe..) och svart bläckfiskpasta. Jag är den som mestadels äter, har vaskat av morötterna dock, så lite har jag bidragit.
Ett tips: Plocka nässlor och gör nässelpesto (nässlor, mandlar, olja, parmesan och vitlök - mixa ihop). Riktigt gott!
25 juni 2012, 18:44
Schueberird
Medlem
Re: Mattråd!
Kom bara ihåg att använda späda nässlor.
25 juni 2012, 19:53
CodeRedAlert
Medlem
Re: Mattråd!
Topparna går också bra. De är ju inte så späda längre.
25 juni 2012, 20:08
Incognita
Moderator
Re: Mattråd!
Men råa nässlor alltså? Eller förväller man dem först på något sätt?
25 juni 2012, 20:41
Schueberird
Medlem
Re: Mattråd!
Ja, det undrar jag också: Vad händer annars med nässelkörtlarna?
25 juni 2012, 21:17
Schueberird
Medlem
Re: Mattråd!
Jag måste laga mat snarast.
Jag har dock en kycklingfilé i mikron som jag ska gnaska i mig först ("förrätt").