Idag blev det ugnsbakad torsk samt dito rotsaker till middag.
Torsken blev inte den bästa men det var helt ätbart ändå:
400g djupfryst torskfilé (borde ha tinats först men hanns inte med)
strimlad lök
citrontimjan och dill från örtagården utanför
salt, vitpeppar, seasoning salt och pepparmix (vi råkade dubbelkrydda men det funkade ändå)
olivolja med citron
vispgrädde
In i ugnen ca 40min.
Ugnsbakade rotsaker bestod av strimlat potatis, fänkål, lök och vitlöksklyftor samt olja på.
Till detta serverades tomatsallad bestående av tomat, äppelcidervinäger, chiliolivolja och trocomare.
Som kvällsmål nu för en stund sedan gjorde berg- och dalbaneoffret muffins med ädelostfyllning och några pumpafrön som garnering.
Och det färdiga resultatet:
Jag åt två.
Lite märkliga men ätbara även dem, på gränsen till riktigt goda.