På sistone har jag tyvärr inte haft tid att baka bröd (köpebröd är verkligen trist i jämförelse), men idag blev det köttfärssås igen:
Smaksättning:
Jag fortsätter med spiskummin istället för torkad koriander, vilket faktiskt blev godare förra gången då koriandern också var slut, och sweet chilisås istället för vanlig chilisås. Intressant att notera är att spiskummin och brödkummin inte är besläktade - trots snarlika namn - och har heller inte alls samma smak, vilket kan vara bra att komma ihåg (
http://www.recepthjalpen.se/kummin.html).
Grönsaker:
Inga nyheter här. Som allätare har jag nötfärs till, men man kan säkert enkelt skippa köttet och köra enbart grönsaker plus lämpliga proteiner.
Hackat:
Inga nyheter här heller (gul lök och morötter i burken, tomaterna hackas som tidigare).
Köttfärssåsen kokar upp:
Den kan koka flera timmar om man har tid, vilket jag tyvärr inte har idag, eftersom jag måste hinna äta också, men det blir i alla fall 2½ timme.