Akut koprolali... Är det "arselsaft" du menar?
Hursomhelst, koka upp mjölken först, blanda ner kaffepulvret och låt svalna till 37 grader.
Här är förresten det recept som jag använde första gången då jag provade "kaffebröd":
http://www.receptportalen.se/Br%C3%B6d/ ... A9-au-laitJag skulle dock inte blanda jästen med socker och salt det första jag gör, eftersom sockret och saltet bryter ner jästsvamparna och försämrar jäsförmågan. Det är bättre att blanda ut jästen med degspadet först och sedan blanda ner mjölet innan socker och salt blandas i. På så sätt skyddar man jästsvamparna. I gamla recept strödde man ofta salt över jästen för att göra den flytande, vilket förvisso är intressant att studera, men idag vet man bättre.
http://www.bakkemi.se/jast.htmDen sista meningen är dock intressant - jag har inte experimenterat så mycket med jäst för söta degar, men den kan vara värd att testa, fast i och för sig tycker jag att vanlig jäst fungerar till bullar också (*drar mig till minnes mina supergoda choklad- och marsipankanelbullar*).
Edit:
Torkade aprikoser är också gott i couscous, men på ett annat sätt: De har en lite kärvare smak än russin, vilket kanske kan uppskattas av dina otacksamma ongjävlar(?
).