Här förbereder jag morgondagens cykellunch plus kvällens middag:
[borttagen bild]På spisen ser vi 2 ägg kokas i bakgrunden till vänster, bacon steks på eftervärmen i bakgrunden till höger (för att spara energi, vilket fungerar bäst med traditionella gjutjärnsplattor (keramikhäll och induktionsplattor värmeväxlar fortare)), kycklingfiléer steks i förgrunden till vänster och pastaskruvar kokas slutligen i förgrunden till höger (pastan innehåller vetefibrer (typ vetekli), vilket ger lite mer fibrer än vanlig pasta, men å andra sidan utan de mineraler och vitaminer som fullkornspasta ger (fullkornspasta kan å sin sida ha en lite träig bismak))).
Till höger om spisen ser vi hamburgare på tining medan cykellunchen förbereds.
Här är cykellunchen klar och bullbiffarna upplagda för vidare montering:
[borttagen bild]Den för tillfället intressantaste delen i denna bild är kanelen: Kanel innehåller ett ämne som kallas kumarin, vilket i (mycket) stora mängder kan ge leverskador (ja, precis som muskotnöt). Jag har läst om kroppsbyggare som ätit stora mängder kanel(-preparat) för att skynda på förbränningen, men senare fått problem med levern. Kumarin kan vidare användas vid tillverkning av warfarin, vilket är den aktiva ingrediensen i råttgift.
Baconet ligger och vilar på fettuppsugande hushållspapper.
Glassburkarna innehåller inte längre glass (ej heller glassås (eventuellt innehåller de dock katter, men bara så länge vi inte lyfter på locket)), men ska imorgon innehålla kyckling- och pastasallad.
Bilderna borttagna av inläggsförfattaren. Eftersom bilduppladdningssajten har återanvänt andra adresser till nya bilder har även bildadresserna tagits bort./ 18/4 2013 mod. Zombie