Ny tråd Svara på tråd  [ 3123 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 313  Nästa
Den stora nonsenstråden 
Författare Meddelande
Medlem
Inlägg Re: Den stora nonsenstråden
Apropå Zombies hårtårfårbårkårspårslårårgårmår:
-Åh, min fransyska, får jag halstra dina innanlår? Får jag linda min bacon omkring dig?
-Nej, det du säger är bara bog.


13 december 2013, 12:24
Medlem
Inlägg Re: Den stora nonsenstråden
För 5 år och 7 månader sedan hade jag en bsod.


20 december 2013, 21:59
Medlem
Inlägg Re: Den stora nonsenstråden
För 1 år sedan skulle jorden gå under. Jag lovade att om jag överlevde skulle jag se filmen 2012 under 2013. Det tror jag får bli idag, årsdagen av att jag överlevde.


21 december 2013, 09:37
Medlem
Inlägg Re: Den stora nonsenstråden
Vilken kväll det var igår... Först är man småroad, sen tappar man hakan.

Fotnot: Jag hitta den igen. På något sätt. From now on Iäm prepared for that lampshade...


21 december 2013, 11:40
Medlem
Inlägg Re: Den stora nonsenstråden
Först och främst skiljer man mellan röda och vita viner:

Lättast skiljer man dessa båda vintyper från varandra om man skvalpar ut en skvätt på en vit bordduk. Det vin, som lämnar en lila fläck efter sig,är ett rödvin. Riktiga kännare kan på bara smaken avgöra om vinet är vitt eller rött.-De vita vinerna smakar i regel ättika medan de röda smakar stämpelfärg. Man kan alltså genom att suga på en vanlig kontorsstämpel och sedan jämföra smaken med ett vin, konstatera om detta är rött eller inte.

Till fiskrätter, såsom fiskbullar och matjessill föredrar de flesta vitt
vin,medan man till kötträtter såsom falukorv och sylta bör ta ett rött vin. Portvin är ett vin som man serverar i porten. Har man inte någon port,kan man bjuda på det i trappuppgången eller i hissen. När man serverar torra viner bör man se till att det inte är tvärdrag eller att någon av gästerna råkar nysa, ty i sådana fall dammar vinet omkring i lägenheten.När man serverar ett torrt vin är det därför lämpligt att ha en dammsugare i beredskap.

Om man själv ska bära hem sina flaskor från systembolaget gör man klokt i att köpa ett lättvin, så man inte får för mycket att kånka på.

Till vilt bör man välja något vildvin, medan man till grillat och annat vidbränt kött serverar brännvin. Renstek sköljer man ner
med renat.


21 december 2013, 17:42
Medlem
Inlägg Re: Den stora nonsenstråden
Jag kan också klippa och klistra:
Om man serverar rött vin är det lämpligast att ge var och en av gästerna en
gammal fuktig trasa att hålla under hakan medan de dricker, så att de inte
förstör sina kläder om de spiller på sig.

Till fiskrätter, såsom fiskbullar och matjessill föredrar de flesta vitt vin,
medan man till kötträtter såsom falukorv och sylta bör ta ett rött vin.


Vi skall heller icke förakta de inhemska vinerna. Svenskt vin tillverkar laglösa skurkar av maskrosblommor. Mången svensk hemmansägare odlar fortfarande
maskrosor i sin vingård, men för att lura polisen kallar han dem dock för "ogräs i gräsmattan".


21 december 2013, 18:44
Medlem
Inlägg Re: Den stora nonsenstråden
Finns det mer text? Den fanns nämligen inte där jag snodde den där!


21 december 2013, 18:56
Medlem
Inlägg Re: Den stora nonsenstråden
Jag snodde den från thastrom.se.


21 december 2013, 19:00
Medlem
Inlägg Re: Den stora nonsenstråden
Den verkar cirkulera.


21 december 2013, 19:01
Medlem
Inlägg Re: Den stora nonsenstråden
RiA och heja Danmark. Förövrigt är jag skyldig till 2 CMoA-länkar där. Det fungera och dom löd. I stycket mellan länkarna var det redan länkat.


22 december 2013, 23:05
Ny tråd Svara på tråd  [ 3123 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 313  Nästa


Som gäst saknar du privilegier.